Search
Close this search box.

Det handlar om klass

Ivar Arpi har en fantastisk förmåga att engagera, nästan så man tror att många till vänstern (där ingår förmenta liberaler) letar efter fel att hetsa upp sig just när Ivar skriver.  Nu är det någon slags cirkle-jerk i PK-Sverige efter att Apri och sedan Kajsa Dovstad skrivit om den förändrade gatubilden.  De vill inte förstå vad Arpi menar. De vill missförstå.  Lisa Magnusson illustrerar vad som är problemet med debatten perfekt från det vita Elfenbenstornet hon och resten av DN sitter i när de ser ner på den värld de inte verkar delta själva utan bara recenserar ovanifrån i bakom skärmarna.  Nej Lisa.  Det är du som klumpar ihop invandrare och invandrare. Svart hår = invandrare. Och det räcker...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon