Search
Close this search box.

Moralkakan Max

Max Burgers har seglat upp i hård konkurrent till Oatly och Postkodlotteriet som Sveriges mest irriterande företag. Nej, jag gillar inte alla företag. Men väldigt många.  Dessa toppar dock den andra listan.  Max har gått ifrån roliga entreprenörsdriven uppstickare till olidligt politiskt korrekt, ett alternativ för den ängsliga medelklassen med flygskam och klimatångest. Och mästare i Moralkake-SM.  För tyvärr har de anställt en klimatfanatiker, Kaj Törek, som "hållbarhetschef". Eller överstepräst.  Sådant här står inte jag ut med. Jag har givetvis röstat med fötterna för länge sedan, jag förbjuder familjen att stanna på Max. Vi äter på ett ställe som inte dedicerat sin kommunikation till köttskam och företagsmässigt självhat.  För jag förstår inte hur en kedja som tjänat miljarder, och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon