Sök
Stäng denna sökruta.

Dörren på vid gavel igen

Tre år tog det.  Innan migrationsdörren stod på vid gavel igen och vi återgick till att ha EU:s mest generösa regler.  Senast det hände kom det 10 000 personer i veckan en period. 160 000 personer kom på ett enda år.  Tack Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna.  Jag hoppas att ni har en jäkligt bra plan att reda ut detta nu. För om ni tror för en sekund att inte detta meddelande nu når världens migranter tror ni fel. De har örnkoll på vilka länder som har generösa regler. Nu kommer volymerna gå upp.  Och jag hoppas väljarnas dom blir hård när ni misslyckas att reda ut det. För det kommer ni göra. Vi brottas fortfarande med alla problem dels...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon