Sök
Stäng denna sökruta.

Ett långt inlägg om kvinnogrejer

Eftersom det är nationaldag och ledig dag för alla tänkte jag passa på att skriva ett inlägg som inte  alls passar in på bloggen generellt. Som rubriken antyder handlar det om kvinnor, och kvinnokroppen.  De män som av olika anledningar inte känner för att grotta ner sig i detta kan alltså återgå till att göra något annat, detta handlar inte om politik.  Är man stor ska man vara snäll och jag vill med min stora plattform sprida lite ljus över ett skuggigt område. Nej, det handlar inte om mens eller kroppsaktivism.  Utan om hormoner.  Det är egentligen tragiskt hur lite vi kvinnor vet om våra fantastiska men komplicerade system som gör att vi kan få barn. Men också påverkar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon