Sök
Stäng denna sökruta.

Kriminalitet bland invandrare status 2019

I en ny rapport analyseras beställd Brå-statistik, som inte bara visar att invandrares överrepresentation för våldtäkt kvarstår på höga nivåer utan också att de flesta brotten idag begås av folk med utländsk bakgrund. Och att andra generationens invandrare är en stor faktor i kriminalistatistiken.  Svensk kriminalpolitisk debatt är ett rätt sorgligt kapitel. Ju mer Brå och politikerna beskylls för att dölja fakta desto tydligare blir det att det inte är en konspirationsteori. För att politiken och Brå bekräftar bilden gång efter annan.  Det beror bland annat på att eftersom Socialdemokraterna styrt i 60 år har svensk kriminalpolitik fått domineras av ett synsätt att det är synd om förövarna, inte offren. Och att straff inte hjälper utan man måste "vårda...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon