Search
Close this search box.

Reinfeldt-sjukan

Efter ännu en meningslös diskussion på Twitter från bittra högerväljare som valt ett annat parti någon gång efter 2010 och det en än gång kokat ner till Reinfeldt känner jag att jag måste skriva den här texten.  Den skulle ha skrivits för länge sedan, av någon.  Det finns en enorm bitterhet och ilska bland före detta moderater, vissa har gått till pyttelilla MED, andra till SD, en del kanske ändå motvilligt la rösten på M nyligen. Men det som förenar är att de är besatta av Fredrik Reinfeldt.  Jag tänker inte försöka övertyga dem om att allt inte var dåligt med Reinfeldt, det finns otaliga mätningar och valresultat som visar på framgången. De fick 30 % i valet 2010. Men...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon