Sök
Stäng denna sökruta.

Magasinet Paragraf ägs av ett engelskt bolag

Mystiken kring hatbloggen Magasinet Paragraf tätnar. I mitt förra inlägg visade jag att det svenska bolag som har det bankgironummer som de använder för sina tiggar-rundor och Swish-journalistik bara omsätter 100 000 kronor per år.  Det betalar inga löner.  Då dök det upp ett tips.  Dick Sundevall har stora skulder hos Kronofogden. 2007 försattes han i personlig konkurs med 155 mål hos Kronofogden.  Det här kan förklara varför han inte vill äga något bolag i Sverige, om han fortfarande är skyldig pengar. Som en utmätning på lön som bara kan göras om man har en lön. En lön i Sverige.  Men det problemet kan man ju lösa genom att helt enkelt inte ta en lön i Sverige, om man har...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon