Sök
Stäng denna sökruta.

Annika Strandhäll hall of fame

En av landets mest namnkunniga ministrar är Annika Strandhäll, mycket tack vare sin.....färgstarka närvaro på Twitter. Men alla är inte roade. Vid regeringsombildningen i februari tappade Strandhäll rollen som departementschef, en tydlig degradering.  Men oppositionen har fått nog av hennes ständiga passerande av rim och reson och även rena påhitt. När hon sparkade den erkänt kompetenta Ann-Marie Begler, GD på Försäkringskassan, för att hon ville ha en syndabock inför valrörelsen, var det droppen men även det tillfälle M och KD väntat på - en grund för misstroendevotum. För där räcker inte erkänt uselt twittrande, man måste ha en grund politiskt.  Centerpartiet, erkänt opålitliga sedan de först rädda kvar Hultqvist 2017 och sedan Stefan Löfven, trixade i vanlig ordning och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon