Sök
Stäng denna sökruta.

Plasthatet drivs på av media

Det är skillnad på vad som skrivs på en opinionssajt som min, där allt är åsikter och själva syftet är påverkan, inte att förmedla en objektiv bild av verkligheten, och media, vars hela poäng är just objektivitet. När saker inte skrivs på de ställen som tydligt märks upp som opinion.  Men så har också media sedan länge allt mer börjat blanda ihop "news and views" i en salig röra när journalister och redaktioner medvetet använder nyhetsdelen till att bilda opinon för dem viktiga frågor.  Som miljö. Här lyser all sorts objektivitet och kritisk granskning med sin frånvaro sedan för evigt. Jag har inte läst ett enda granskande reportage om något som har med miljö, vare sig organisationer eller påståenden,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon