Search
Close this search box.

Antibiotikaresistensens verkliga anledning

Centerpartiet, framför allt deras etta Fredrick Federly som i vår slagit rekord i oanständig argumentation, har fokuserat sin EU-valskampanj bland annat på antibiotikaresistens.  Till sin hjälp har de tagit folkpartisten Marit Paulsen, som meddelade i år att hon tänkte rösta på Centern.  Det är för övrigt redan sedan länge förbjudet att använda antibiotika som tillväxtmedel inom hela EU så det är ingenting Centern har fixat. Däremot var Paulsen med och drev igenom det.  Tesen Centern driver är att antibiotikaresistensen ökar i EU för att man använder antibiotika i djuruppfödning.  Problemet är det de inte säger.  Om vi börjar med Sverige kan man tydligt se att antibiotikaresistensen mycket riktigt ökar även här. Från att ha legat ganska stabilt började ökningen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon