Sök
Stäng denna sökruta.

Sluta skyll på konfessionella skolor

Jag kan börja med att säga att jag inte är överdrivet positiv till att det ens finns konfessionella skolor, jag tycker som ateist att religion är privat och ska utövas privat. Eftersom man ändå inte får frångå skollagen ser jag inte ens poängen med att ha konfessionella skolor.  Men nu har vi dem. De flesta skolorna är kristna ska tilläggas, inte muslimska. Många av de konfessionella har jättefina resultat, de är bra skolor.  Det är med rätta debatt om att ett antal tongivande imamer i Sverige äntligen tas om hand. De har för länge kunnat sprida hat och terrorpropaganda i Sverige och varit nav i de islamistiska miljöerna.  Men eftersom dessa personer varit insyltade i friskolor höjs nu röster...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon