Sök
Stäng denna sökruta.

Var är pengarna, Paragraf?

Magasinet Paragraf har övertagit rollen som vänsterns skitkastarhusorgan när mer seriösa publikationer som Politism lagt ner och ETC, som i alla fall inte har som affärsidé att förtala folk, låst in samtliga artiklar bakom betalvägg så man slipper läsa dem i flödet.  Magasin är fel ord, de är en slags opinionsblogg. De driver enligt egen utsago kritik mot polis, åklagare, rättsspykiatrin, domstolar och kriminalvården. Paragraf anser att "allt för många" poliser och åklagare bryter mot regler och lagar. De kräver ett annat sätt att överklaga än det som finns och de kräver kortare och mildare straff. Antirasism är också en fråga.  De är ingen tidning, de är en opinionssajt på sin höjd. De tar mig veterligen inte emot kulturtidskriftsstöd...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon