Sök
Stäng denna sökruta.

Hemligt bidrag till RFSU?

Idag avslöjade SVT att Vänsterpartiets EU-parlamentariker Malin Björk inte bara tagit traktamente trots att hon bor i Bryssel och därför inte borde ha något. Utan också att hon lagt över en miljon senaste mandatperioden på "några kaffekoppar och ganska många 3D-klitoris". Vänsterpartiet har mycket hög svansföring när det gäller andra partiers bidrag. Och öppet lesbiska Björk har hela sin politiska karriär haft stort fokus på HBTQ-frågor.  I en intervju nyligen sa hon att Vänsterpartiet ska vara en "brygga mellan folkrörelser, civilsamhälle och parlamentet". Den 20 april 2018 blev Björk ny HBTQ-talesperson för Vänsterpartiet efter Hans Linde. Som valdes till ny ordförande för RFSU i juni 2017.  Både Vänsterpartiet och Ung Vänster är några av de få medlemsorganisationer RFSU har,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon