Sök
Stäng denna sökruta.

Centern legitimerar extremism

På onsdag ordnar Centerpartiet seminarium i riksdagen som jag skrivit om tidigare. Ihop med extrempartiet Vänsterpartiet, som inte utesluter väpnad revolution i sitt partiprogram. I min bok är man inte ett demokratiskt parti om man beter sig så.  Centern har precis kokat ihop en veritabel lögnsoppa om Kristdemokraterna att Lars Adaktusson, som medverkade i ett seminarium om kristen förföljelse. Tesen som Fredrick Federley och Annie Lööf har är att för att det medverkade abortmotståndare på konferensen (alla i Sydamerika är katoliker i princip) så legitimerar KD extremism. Man blir som man umgås alltså. Abir Al-Sahlani, Centerpartiets tvåa, är arrangören av seminariet på onsdag. Men för att i ett partis namn arrangera saker i riksdagens lokaler krävs officiellt tillstånd från...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon