FI-undantaget gäller än

Feministiskt Initiativ har aldrig behandlats som alla andra partier. Utan med särskilt lätta silkeshanskar. Inte oävet att tro att det beror på att så många journalister privat sympatiserar med FI:s frågor – socialistisk feminism och identitetspolitik.

Inga kritiska frågor. Som varför hon gifte bort sin dotter vid 16.

Thereza Eriksson, dotter till Post, valde att själv bli romsk aktivist och 2016 var hon talare på MR-dagar i Malmö.

Hon slutade skolan, trots skolplikt, när hon var 11. Och gifte sig som sagt som 16-åring. I detta Youtubeklipp intervjuas hon.

Hon dömdes nyligen till 2 års fängelse för att ha rånat äldre.

Post har också bråkat med Göteborgs stad om en kiosk hon arrenderat i Slottskogen. Hon förlorade arrendet efter 17 år för att den varit stängd och att personal hotat andra i parken.

Hennes släktingar.

Nyligen häktades hennes son för att ha misshandlat en pensionär på Landvetter.

Hon har alltså som feminist ändå låtit dottern sluta skolan som 11-åring och gifta sig som 16-åring, hyrt ut sin kiosk utan tillåtelse till släkt som hotar folk som jobbar i Slottskogen, dottern sitter i fängelse för att ha rånat försvarslösa pensionärer och sonen har misshandlat en gamling på Landvetter.

Som av en slump får denna person ett hotbrev just av NMR, i valrörelsen. Som nassarna undertecknat ”Hälsningar NMR”. Bra tajming ändå för henne, som går till val på antirasism att få polisanmäla hot av just medias mest omskrivna grupp

Nyligen spred Post antisemitiska myter på ett ABF-seminarium.

Men betänk att en moderat eller säg en SD haft denna bakgrund. Två barn som misshandlar och rånar gamla. Antisemitiska uttalanden. Bråk om arrende. Hade de undkommit en enda fråga om det?

Givetvis inte.

FI däremot ska sättas i en egen medial lounge med extra sköna fåtöljer och fotmassage varje gång de intervjuas.

Tur att de snart hamnar där de borde – som en litet kommatecken i landets politiska historia.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!