Sluta ljug om KD

Fast först vill jag inleda med Centerns numera BFF – socialdemokraterna och deras Master Trollare Annika Strandhäll. När man inte trodde hon kunde spåra längre överraskar hon. Gång på gång. En ständig källa för inspiration, förfasning och underhållning. 

Ebba Busch sa i partiledardebatten, då Annie Lööf för första gång stod sida vid sida med landets övriga vänster, som hon numera tillhör som socialdemokratiskt lydparti, att 100 000 våldtäkter begås per år. 

Detta har dragit fram landets största trollarmé, utan klassiska troll. I spetsen går Annika Strandhäll, strax bakom Federley. Fascinerande. Hon har liksom ingen gräns. 


Men jag återkommer strax till våldtäktsstatistik-gate. 


Först ut var nämligen Federley.

I en synnerligen smaklös attack på KD skåpade han ut ett demokratiskt parti i Sverige som fascister mer eller mindre. Han kan inte skylla på rubriken, detta är vad som står i själva texter som han själv skrivit. Eller någon medarbetare, EP-ledamöter har ju som bekant ett gäng avlönade assistenter. Inte sällan ungdomsförbundare och alla vet vi ju hur CUF beter sig online. 

Är det inte märkligt att även valet 2018 påstods vara ett ”värderingsval”? Inte av sossarna dock, de ansåg att det var ett ”val om välfärden”. Hur många gånger ska C försökt hävda att ett val om faktiskt politik är ett val om ont och gott? Valkampanjen för 2018 är säkerligen redan klubbad. 

”Framåt värderingar”

KD står alltså i valet mellan liberala värderingar och diktaturfasoner. Det är vad Fredrick Federley rakt ut skriver. 

KD är således inte demokratiskt. Han fortsatte sedan att så att säga skita i det blå skåpet, både i artikeln och i debatten, för sedan fortsatte han att citera ETC, denna socialistiska slasktidning vi skattebetalare tvingas finansiera genom att Ehrenberg leker Ung Företagssamhet för vuxna med våra pengar och ständigt hitta nya sätt att lura av oss dem. 


För Aduktusson var givetvis inte på ett hatmöte. Han var på ett möte som lyfte förföljelserna av kristna i Mellanöstern, den mest förföljda folkgruppen idag. Det sker regelrett utrotning och rensning att de ska fly därifrån. 

Jag brukar inte citera Bladet Ledare men när Swedin ändå skrev om det inte finns ETT enda kontroversiellt i hans beskrivning av det möte han sedan påstår är ett hatmöte måste jag. 

För de han påstår vara kontroversiella är alltså folkvalda från EU-landet Polen och Colombias fd president samt olika representanter för alla de djupt troende katolska länder som utgör Sydamerika. 


ETC har tydligen fått det att framstå som att det är små gamla amerikanska hatpredikanter som befolkat mötet. När det var ett internationellt möte för företrädare från kristna länder, inklusive katolska länder. Som vi vet alla har en heeelt annan syn på abort än vad de nordeuropeiska länderna har. Även i Italien är det mer begränsat, de har samvetsfrihet till exempel. 

Menar alltså Aftonbladet Ledare att inga svenska politiker ska delta på möten med människor från andra länder om de har andra uppfattningar om sakfrågor som abort eller Nato eller föräldrapenning, eller gäller detta krav bara denna enda fråga – abort?

Jag är starkt förkämpe för den svenska aborträtten och får något mörkt i blicken när jag stöter på Pro life i flödena. Men jag är också medveten att vi har en mycket liberal lagstiftning och att andra länder valt att ha det på andra sätt. 

Otroligt billigt av Fredrick Federley att citera ETC-drevet som var falskt från början – Adaktusson var inte på något hatmöte. Han var på ett möte som adresserade förföljelsen av kristna i Mellanöstern. Men dessa verkar Federley tycka förtjänar att dö?, för att använda hans egen fina slutledningsförmåga. 

KD reagerade med rätta direkt och veckan har dominerats av detta. Men istället för att backa och be om ursäkt låste han dörren till det Blå skåpet och fortsatte…..

För då valde han att dela Magasinet Paragrafs artikel. Tidningen som drivs av kanske den mest oseriösa i branschen – Dick Sundevall. Han var tidigare en mycket framträdande profil inom Sverige Kommunistiska Parti (de vill största makten med revolution och avrätta oliktänkande). Tidigare hette partiet KPML(r) – en prokinesisk utbrytning ur VPK. 

Paragraf kan i bästa fall betraktas som socialistisk blogg, i värsta fall en hatsajt som låter krönikörer påstå vad som helst om vem som helst. 


I detta skämt till artikel skriven av person jag inte tänker namnge påstås att EBT hittat på 100 000 våldtäkter. Personen själv är inte jurist, det kräver intellektuell begåvning han inte besitter och höga betyg. 

Sanningen är att det är Annika Strandhäll, Fredrick Federley och slasktidningen Paragraf som har fel. 

Ebba citerade Brå:s årliga NTU (Nationella trygghetsundersökningen) där man istället för anmälningar och domar mäter medborgarnas utsatthet av brott genom att fråga dem. Bara så kan man få in data som ligger mellan faktiskt siffra och anmälningsbenägenhet nämligen. Alla brotts anmäls inte, långt ifrån. 


Hoppla. Där stod det visst 112 000 personer, som utsatts för allvarliga sexualbrott. 


Makalöst att detta ens diskuteras. Ni har fel. Ebba Busch Thor hade rätt. Acceptera och gå vidare nu.

Men det finns ett bakomliggande motiv varför Centern vill skjuta ner EBT i media.

Ebba Busch Thor är medias gunstling och väljarnas favorit numera, till Annie Lööfs stora förtret. 

Lööf trodde ju på allvar att hon skulle kunna bli statsminister i höstas, det tror hon och hennes stab fortfarande. Staben som bara består av hennes kompisar. Deras grand master plan verkar vara att få ut Liberalerna ur riksdagen för att få alla vänsterliberaler, konkurrera ut Miljöpartiet genom att bli ”progressiva” och identitetspolitiker som pratar om vita män och utmåla Moderaterna och Kristdemokraterna som så nära nazisterna att för att rädda landet kommer Annie Lööf framstå som Emmanuel Macron och ena landet från kaos och splittring. 

Federley hade som bekant inte tänkt att kandidera 2014 utan sluta med politiken för att han inte hade fått något prestigefull position av Annie. När han sedan lyckades kuppa in sig i EP, vilket är mediesvenska för att peta ettan genom en framgångsrik kampanj, och blev deras enda parlamentariker öppnades dock dörren till stugvärmen. 

2015 blev han vald till vice partiledare. 

”För mig är målet att Centern ska få en statsministerpost”

(en statsminister, inte Annie Lööf specifikt. Som vice partiledare kanske han tänker sig att ta över efter Lööf och själv stiga in i landsfaderrollen. Självbilden har han som sagt aldrig haft problem med).

Framåt. En marche. Och detta eviga tjat om Macron, som hittills är som en vit Barrack Obama – snygg, vältalig och höga förväntingar har hittills bitt en tumme. Och månadslånga demonstrationer och upplopp i Paris i protest mot hans politik. 

Annie Lööf gick från uträknad robot som älskade Thatcher. En lantis med intressant frisyr. Socialdemokraternas huvudmotståndare i valet 2014, de skulle ut ur riksdagen. Till ”ledaren” Annie Lööf, som skrev bok om sitt liv som 30-något (precis som Federley, vad är det med centerpartister?), omslagsflickan Annie Lööf, Blondinbellas kompis Annie Lööf, kändisarnas Insta-favorit och feministen Annie Lööf. 

But there is a new kid on the block och nu har Ebba Busch Thor gått om i popularitet, som medias gunstling, partiet är större än Centern och inte minst – hon har större Instagram-konto. Skratta ni men detta retar gallfeber på Annie Lööf och hennes stab. 


Ebba passerade 100 000 nyligen. Bara sedan valet har hon växt ofattbart fort. Annie Lööf står dock och stampar på 72 000. Hon är totalt akterseglad. 

Instagram är inte för deras personliga nöje, det är en av deras viktigaste kommunikationskanaler i jobbet.

Lööf började medvetet använda Insta under mandatperioden, inspirerad av Alice Bah Kuhnke som började genomtänkt redan sin första månad som statsråd. 

Att Lööf nu har 30 000 färre följare än Ebba är ingen liten detalj, det är något retligt och inte minst, dåligt för hennes kommunikation. Varje post Ebba postar når 30 000 fler än Annie, och hennes flöde är på många sätt mycket mer intressant, bjussigt och personligt. Det är därför det går hem. Och att Ebba är på en uppåtgående kurva. 

Ingen skriver om Annie Lööf längre. 
 


Det verkar vara någon slags panik i Centern över att KD både har den mest populära partiledaren, som också är ung kvinna och partiet är större än de är i mätningarna. Alltså – alla medel tillåtna. 

Jag tycker Centern borde skämmas över hur oanständiga de är och hur vidrig kampanj de bedriver. 

Men skrattar bäst som skrattar sist. 

Vårt mål är att M och KD ska ta makten 2022. Med SD:s stöd. Får vi 175 mandat kan ni sitta i det socialistiska kylskåpet i fyra år ihop med resten av vänstern och vi kommer roas. 

Vi bryr oss nämligen inte om brunsmetningen. Vi har rätt. Ni har fel. Historien kommer inte vara på er sida när den skrivs. 

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!