Islamist-seminarium: arrangör Centern

Centerpartiets prat om ”vita män” är ingen slump. Identitetspolitiken har letat sig in, och islamisterna. Så den 15 maj har Centerpartiet och deras andranamn till Europaparlamentet ordnat Afrofobi-seminarium i riksdagen. 

Enligt Carina Hägg på Twitter medverkar Rashid Musa, Maimuna Abdullhai, Kitimwba Sabuni, Sara Ahmed, Maria Dexborg, Gina Manzizila. 

Abdullhai är samma person som stämmer Soffan Hermansson i Göteborg för att hon vägrat ge henne och Sabunis fru Fatima Doubakil plattform för sin identitetspolitiska islamistiska extremism. Hon har även skrivit rapporter åt Ibn Rushd. 

Ett seminarium av och med olika islamister alltså, och Centerns Abir al-Sahlani. På jakt efter den muslimska communityns röster antar jag. 

För där fiskar Centern gärna, det har de gjort länge. 

För ni minns väl nämndemannen i Solna som jag skrev om i januari 2018? Ebtisam Aldebe, som några veckor efter mitt inlägg granskades av Aftonbladet och efter en skandal blev utesluten. Ur Centerpartiet. 

Hon stod inför valet 2010 på tredjeplats för Centern i riksdagsvalet. Och i en intervju med SVT sa hon rakt ut att svensk lag ska anpassas till sharia. Detta tyckte Centern var helt okej för hon ställde sedermera upp i valet och i kommunalvalet i Solna fick hon positioner. 


Valet innan hade hennes make, också en stark förgrundsfigur inom den svenska islamistiska rörelsen som häckar i Islamistiska förbundet. Sveriges Förenade muslimer etc, Mahmoud Aldebe skickade ett brev till landets politiker när han också kandiderade för Centern. Han gick ur partiet när han inte fick gehör för kraven. 

Här är några av kraven:

  • en moské i varje svensk kommun
  • möjlighet att bygga moskéer utan några som helst hinder
  • räntefria lån till byggandet
  • integrering av islam i svenska skolor och för svenska barn
  • imamer på varje skola med status som lärare i religion och hemspråk
  • skolor för muslimer i alla områden med många muslimer
  • rätt för alla muslimer att vara helt lediga på alla muslimska helgdagar
  • ledighet för alla muslimer inkl skola två timmar varje fredag för bön

Precis i valrörelsen avslöjades att Centerns förstanamn från Göteborg till riksdagen, som via en kuppning på nomineringsmötet petade Richard Nordin från förstaplatsen, var med i fascisterna Grå vargarna och var aktiv pro-Erdogan i Sverige


De fick utesluta honom för att bli av med honom. En hårsmån från att välja in  islamist i riksdagen. Igen. 

Och nu arrangerar alltså deras andranamn till EP ett islamofobi-seminarium i riksdagen med några av landets värsta islamister och del av den hårda kärnan. Dagar efter att Annie Lööf twittrat om ”vita män”. 

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!