Sök
Stäng denna sökruta.

Federley – skandalernas man

Fredrik Federley, inte en av landets bästa parlamentariker direkt givet att han inte ens platsade på topp 100-listan som släpptes. Där var det istället Folkpartiets fd förstenamn Cecilia Wiklund som återfanns på plats 22. Och en miljöpartist.  Men han hade en inrikes karriär tidigare, som han slutade för att han var besviken på att den då nya partiledaren Annie Lööf, hans kompis, ignorerade honom i karriären. Den självupptagne Federley ville därför lägga av med politiken men lyckades mirakulöst kryssa sig förbi Centerns etta i valet 2014.  Han var en rubrikernas man som riksdagsledamot, kan man ändå säga.  Som 2010 när han lät sig bjudas av det norska flygbolaget Norweigan på en fullt betald gratisresa till Kanarieöarna med sin sambo. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon