Sök
Stäng denna sökruta.

Mina pojkars arvssynd

Jag är pojkmamma till två snart 8-åringar. Tvillingar. Den ena har just nu snöat in på fotboll, den andra slutat med innebandy och vet inte riktigt vad han vill göra. Men han är tekniskt intresserad och har precis börjat testa i skolan. Fotbollskillen ska några dagar mellan skolavslutning och midsommar gå på fotbollsläger och jag kom på idag att kanske programmering vore kul för den andre.  Perfekt, tänkte jag och googlade.  Det första som dök upp var Tekniska museet. Det är ett jättefint museum, barnen har säkert varit där ett 20-tal gånger både med oss, sina släktingar och med förskolan genom åren. Just för att de gillar det så mycket.  Vi föräldrar älskar också museet.    Jag försökte därefter...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon