Search
Close this search box.

Troll-bluffen

Jag råkade se en tweet i flödet, av Annie Lööf. Och där rullade en historia upp sig, som Mattias Albinsson först i en tråd publicerade på Twitter. Som klart och tydligt visar hur en fejk story om troll medvetet konstrueras. Det börjar med att Markus Hankins twittrade under partiledardebatten i söndags. Hankins är för övrigt GPs före detta online-chef som fick sparken. Han jobbade dessförinnan med Frida Boisen på Göteborgstidningen när de fick svidande kritik för att hitta på och överdriva nyheter, bland annat använde Boisen en dom för nyp i rumpan som bevis för att det är "fritt fram" för män. Det visade sig att det inte alls var så. Markus Hankins har av medarbetare beskrivits i inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon