Sök
Stäng denna sökruta.

Arbetslösa ska bli nya sossar

I förra inläggen gick jag igenom det nya sättet att gömma arbetslösa i statistik - Studiemotiverande Folkhögskoleutbildning. Ni kanske inte visste det men sossarna har inte bara ABF, de har även ett antal egna folkhögskolor. De kallas A-folkhögskolorna, som i Arbetarrörelsen. När man läser på deras hemsida blir syftet med dessa folkhögskolor tydligt - skapa ny socialdemokrater. Eller vad sägs om att eleverna ska förmås "påverka samhällsutvecklingen". Det vill säga opinionsbilda på olika sätt. "Utifrån ett värderingssystem som utgår från arbetarrörelsens idéer kritiskt granska, utveckla och föreslå förändringar av samhällsutvecklingen" Eleverna och kurserna de går ska också leda till att "väcka intresse för samhällsfrågor utifrån ett arbetarrörelseperspektiv". Och "skapa engagemang för miljöfrågor" samt "ge grund för ett aktivs föreningsliv"....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon