Sök
Stäng denna sökruta.

Vi måste prata – men inte med högern

Socialdemokraternas strategi har sedan länge vara att kleta ner högern med nazism, se Löfvens tal på första maj bara. LO valde att trolla i sin EP-kampanj, att valet skulle stå mellan nassar och "de anständiga" - sossarna. Så därför är vägen redan inslagen när regeringen valde att ge 4,4 miljoner kronor till ett särskilt "demokratitprojekt" inför EP-valet. Anna Ekström uttryckte sig så här: "Det är allvar nu"......försvar för det demokratiska samhället" Givetvis är det sossarnas eget förbund ABF som ligger bakom allt. Så vilka är det då som #vimåsteprata erbjuder som föreläsare? Ni kan aldrig gissa....... Benton Wolgers - ordförande för OrdfrontPer Wirtén - fd chefredaktör Dagens Arena (S/LO)Monica Widman Lundmark - ordförande ABF (S/LO)Björn Wiman - kulturchef DN...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon