Sök
Stäng denna sökruta.

Fimp-poliser. Ett moderat förslag.

Man gillar inte allt ens eget parti håller på med, det ska gudarna veta I Stockholm tvingas M att regera ihop med illgröna C, och Daniel Helldén. Mannen som ansvarar för snöröjning som inte sker när det är snö utan för fjärde året i rad har den hänt EFTER snön smält bort. Men detta verkar vara ett helt eget förslag från mina partivänner i staden - fimppoliser. Ni läste rätt. Men för att verkligen göra det olagligt att slänga ett tuggummi eller fimp på mailen och ta ett steg närmare en polisstat: De är giftiga och farliga, säger hon och meddelar att hon ligger på justitieminister Morgan Johansson att ändra lagen. Stadens moderater ligger på historiens värsta justitieminister, som inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon