Sluta dalta med vänstern

Den 11 juni 2018 stormade polisen ett industriområde utanför Jönköping efter en tids spaning. Två män i 30-årsåldern, båda utländska medborgare, häktades.

Polisen hittade peruker, polisuniformer, peruker, löshår och automatvapen, samt delar till fler vapen.

Männen var del av den autonoma vänsterrörelsen. Det är svårt att tro att de inte förberedde något slags terrordåd. Varför skulle de annars ha polisuniformer och automatvapen?

Förstår ni hur allvarligt det här är?

Vi var en hårsmån från någon slags blodig attack från autonoma vänstern, vad målet var kommer vi förmodligen aldrig få veta eftersom polisen tack och lov lyckades avbryta planeringen.

Ändå är det tyst i debatten om detta. NMR är väldigt obehagliga men töntiga. Och får mer gratis PR än SD nu för tiden genom sina marscher i fåniga uniformer och spaltkilometer av avsky i media och sociala medier. Jag vidhåller att bästa sättet att hantera dem är att så långt det är möjligt ignorera dem.

Med två tankar i huvudet kan man ägna lika mycket energi åt det andra sortens extremt och odemokratiskt våld – de autonoma. Men icke.

För gamla VPK, numera Vänsterpartiet, uppvisar allt jämt att de inte är ett demokratiskt rent parti. Med ”tröj-gate” färskt, när det uppmärksammades att en av deras medarbetare som finns på en EU-bild har på sig en AFA-T-shirt och Vänsterpartiet före detta kommunisterna ändå vägrar att ta ner bilden utan tänker använda den i valrörelsen visar det här. Att vänstern allt jämt relativiserar vänstervåldet och de odemokratiska element som är ett konstant hot mot demokratin på riktigt.

Här ser ni bilden, mannen i skinnjackan längst till höger har AFA-tröja under jackan.

Bilden som först uppmärksammades visar tröjan ännu mer och Aftonbladet fick kommunikationschefen att bekräfta att de inte har planer på att ta ner bilden.

AFA tillhör den autonoma extrema vänstermiljön som Säpo terrorklassat och som finns med MSB-rapporter, bland annat en som släpptes 2018.

För AFA är inte vilka vänsterkids som helst, de är farliga.


SUF, AFA, nu nerlagda Revolutionära Fronten och Allt åt alla klassas enligt Säpo som våldsbejakande. Men RF kommer dyka upp i ny skepnad, precis som Extinction Rebellion jag skrev om igår är en ny variant av Occupy-rörelsen.

Men daltandet med extrema grupper är i Vänsterpartiet fd kommunisternas DNA för så sent som i valrörelsen avslöjades att Jonas Sjöstedt plåtats ihop med en del av en terrorgrupp.

Grupp 194 är en del av terrorgruppen DFLP, och Vänsterpartiet ger dessutom pengar till dem. Men det är varken första eller sista gången Vänsterpartiet umgås med och legitimerar terrorister. Den kända flygplanskaparen och terroristen Leila Khaled har bjudits in en flertal gånger, bland annat 2011 av Vänsterpartiet i Stockholm.

Hon hyllas öppet av Ali Esbati och talade på första maj 2017 i Stockholm, då Syndikalisterna bjudit in henne. Kommunisterna i Göteborg bjöd in henne 2016.

I år demonstrerade Vänsterpartiet i Umeå med Kommunisterna och det blev tack och lov en nyhet, men tyvärr är det ingen nyhet för de gjorde samma sak förra året. Utan att det kritiserades offentligt på det här skalan.

Och Jonas Sjöstedt, han säger ingenting (scrolla till 14 min in i Rapport-sändningen).

För varför skulle han?

Han och hans parti tycker inte att våld som metod är problematiskt. Eller att ha antidemokrater både i partiet och runt omkring. De har själv väpnad revolution i partiprogrammet fortfarande.

Det råder ingen brist på våldsdyrkare i själva partiet.

Det är skandalöst att Centerpartiet och Liberalerna gett sitt tysta medgivande till att detta parti ska vara med och påverka svensk politik.

Kom ihåg det nästa gång någon av dem yttrar ord för att i bästa populistkappa plocka poäng på ”avsky mot högerextremism”.

För Socialdemokraterna är fria att förhandla precis vad de vill med dem. Jag vet att de hävdar att inget i JÖK-en är acceptabelt, men i själva verket har de ingen som helst kontroll över det. Om S tar V:s position i förhandlingar om JÖK-en utan att avslöja det har V fått påverka statsbudgeten direkt även de frågor som ingår.

Enda sättet att hålla V utan inflytande är en borgerlig regeringen. Men det vill vänsterliberalerna i L och C inte ha utan valde att bli stödhjul åt socialister.

Då får man Vänsterpartiet på köpet. Med hela entouraget av revolutionära kommunister och autonom vänster som planerar terrorattack och alla andra antidemokrater.

Relativiseringen av världens värsta mördarideologi som haft ihjäl 100 miljoner människor hittills och som sliter i sär Venezuela framför våra ögon står mig upp i halsen. Att ni inte skäms.

Eller vänta.

Socialister skäms ju inte. Stefan Löfven, landets statsminister klumpade idag ihop hela landets samlade höger i Moderaterna och KD med högerextrema.

Oanständigheten har verkligen varken skam eller en botten.

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!