Search
Close this search box.

Sluta dalta med vänstern

Den 11 juni 2018 stormade polisen ett industriområde utanför Jönköping efter en tids spaning. Två män i 30-årsåldern, båda utländska medborgare, häktades. Polisen hittade peruker, polisuniformer, peruker, löshår och automatvapen, samt delar till fler vapen. Männen var del av den autonoma vänsterrörelsen. Det är svårt att tro att de inte förberedde något slags terrordåd. Varför skulle de annars ha polisuniformer och automatvapen? Förstår ni hur allvarligt det här är? Vi var en hårsmån från någon slags blodig attack från autonoma vänstern, vad målet var kommer vi förmodligen aldrig få veta eftersom polisen tack och lov lyckades avbryta planeringen. Ändå är det tyst i debatten om detta. NMR är väldigt obehagliga men töntiga. Och får mer gratis PR än SD...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon