Sök
Stäng denna sökruta.

Fyrvaktaren ljuger online

Facebookgruppen startades för ett enda syfte - kasta skit på GP Ledare när Alice Teodorescu blev politisk redaktör där 2015. De har inte uppdaterat sedan november 2018. Så här står det överst på Facebook-sidan: "Åsikterna är gruppens egna och har ingen koppling till något parti eller annan organisation" När man läser "Om" står det: kommenterar GPs ledarsida utifrån fakta och arbetarrörelsens värderingar. Vi ska få intrycket om något slags grästrotsinitiativ. Ett gäng glada vänsterungdomar som bara av en händelse älskar att läsa GP:s ledarsida så mycket att de vill ägna en hel Facebook-grupp åt att kommentera. Innan de la ner postades det flera inlägg i veckan. Men i själva verket är detta bara ett i raden av projekt sossarna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon