Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna gör PR i skol-app

Jag har skrivit tidigare om sossarna i Luleås slappa inställning till skillnaden mellan partiorganisationer och andra när det kommer till att bevilja bidrag. Ung Örnar fick för ett år sedan hela 1,2 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar via partivännerna i styrande Socialdemokraterna. För att utbilda nya sossar att rösta på sossarna. Föreningen bildades av SSU men påstår nu helt skamlöst att de är "partipolitisk obundna", trots att de till exempel på Socialdemokraternas officiella partisajt länkas till som med alla andra partianslutna organisationer. För skojs skull har jag gått igenom deras förbundsstyrelse, för att se exakt hur inte partipolitisk bundna de är. Förbundsordförande är sossarnas riksdagsledamot Anders Österberg. Förbundssekreterare Kristina Bergman sitter även i ABF:s förbundsstyrelse. Semsem Abdiaziz Ahmed ställde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon