Sök
Stäng denna sökruta.

Ännu ett skrytprojekt för tondöv regering

Ännu ett totalt tondövt beslut av en regering som aldrig borde tillträtt. Att säga ja till att söka vinter-OS till Stockholm (!) och Åre i kombination. Två städer som ligger ca 56 mil bort, inget man åker i en handvändning. Precis som kampanjen för att Sverige skulle sitta i FN:s säkerhetsråd, vars kostnader de konsekvent vägrat redovisa i en stil värdig bara en diktatur, med hemliga konton, mutor och gömda dokument på UD som ingen verkar kunna få tag i, varken opposition eller media. Ett skrytprojekt för att Stefan Löfven ska slippa prata om och ta tag i de problem vi har som är alarmerande. Det enda som dyker upp på repeat i mitt huvud är Sverige tillsammans, konferensen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon