Sök
Stäng denna sökruta.

Lisa Pelling kackar i eget bo

Det är alltid något av det roligaste i politiken när det händer. När motståndare blir så provocerade av någon att de kapitalt gör bort sig och i en ilskedriven gränslös verbal spya beter sig exakt som det de påstår sig vara emot och vill bekämpa. Som Lisa Pelling. Hennes artikel om Ebba Busch Thor är ett sådant fantastiskt exempel på när en vänsterfeminist går all 50-tals man in mot en annan kvinna. Hon kunde inte hålla sig, hon har väl länge närt ett allt starkare hat och en frustration mot Ebba Busch Thor som är allt hon inte är. Och gör bort sig kapitalt. Tack och lov glömmer inte internet heller och jag ska göra mitt bästa för att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon