Search
Close this search box.

Socialdemokraterna och försöken att tysta

Det är en obehaglig utveckling som har skett de senaste åren när Socialdemokratern allt mer öppet driver en censur-linje, där målet är att kritik med lagar ska tystas. De har förslag efter förslag att kringskära yttrandefriheten och få protesterar. Var är media? Varför går det här obemärkt förbi det som benämns tredje statsmakten och ska vara grindvakter mot just den här sortens historielösa politiker som struntar i demokratins fundament i sin jakt på evigt maktinnehav? Sverige innan 2006 kallades något skämtsamt, men med en klump i halsen för "enpartistaten". För att det i praktiken varit så den största tiden under 100 år. Men sedan 2006 är denna avskaffad, trodde vi i alla fall tills Centerpartiet och Folkpartiet sålde sin...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon