Sök
Stäng denna sökruta.

Saco villar bort sig igen

Saco har haft flera år av orimliga utspel och ställningstaganden. Tur att jag inte varit med sedan 2004. De liknar tyvärr numera LO. Och just med LO och sosse-förbund nr 2 TCO gjorde de återigen gemensam sak med att stå på fel sida historien. De ville att Sverige skulle rösta ja till copyrightdirektivet. En medlem mailade sitt eget förbund för att fråga vad de sysslar med och fick följande svar: Sacos ledning tar sig alltså allt större friheter. Jag fattar inte varför förbunden och dess medlemmar låter detta ske gång på gång faktiskt. Är tanken att Saco fullständigt ska transformeras till LO för akademiker eller vad är det frågan om?...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon