Sök
Stäng denna sökruta.

Tid för tango

Om ni undrar varför regeringsbildningen drog ut på tiden och varför JÖK-en tog så lång tid att få fram så har jag en gissning. Det visar sig nämligen att delar av regeringen inklusive statsminister Stefan Löfven var upptagna med att spela in en skiva precis då. På bilden ser ni Annika Strandhäll, Löfven, Ann Linde och Tomas Eneroth, bland olika nuvarande och före detta politiker och fackpampar. De bekräftar i artikeln att de sjöng in skivan parallellt med regeringsbildningen. Skälet? De "gör för lite kul" saker nu för tiden. Nu vet jag inte om S-ledningen stuckit näsan i SCB:s nedbrutna Valu senaste valen men de har alltså 15 % av de unga männen och strax under 20% av de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon