Sök
Stäng denna sökruta.

Det nya språket

En gång i tiden ägnade sig liberala, centerpartistiska och moderata ledarsidor åt att skriva primärt om vänstern och Socialdemokraterna. Den tiden är förbi. Numera ägnar sig många av dem, framför allt de stora men också några skuttar att under den mesta tiden att kritisera borgerligheten, företrädesvis moderater men även KD. Istället för att ösa ur den aldrig sinande källan av saker till vänster att kritisera och granska. Var man än vänder sig är det förvånansvärt ofta dessa ledarsidor till höger om mitten skriver kritiska artiklar om just högern. Var man ska surfa in för att läsa kritik mot vänstern idag är lite oklart. Eller det förklarar väl min egen framgång, där jag byggt upp en plattform som konkurrerar med...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon