Sök
Stäng denna sökruta.

Det feministiska hyckleriet

Maria Schottenius ägnar sig i en krönika att såga ner hårda högerkvinnor. Hon efterfrågar eftertänksamma kvinnor och undrar bekymrat om de får en chans mot dessa högljudda, arga, vi-tar-plats-kvinnor. Från höger. Mest KD, eller som hon etiketterar dem - konservativa. Annat ljud i skällan var det i höstas. Då skulle "knivarna slipas", men då gällde det ju sådant Schottenius gillar - kvinnokamp. Metoo. Och hon försatte inte tillfället att berätta hur mycket just hon personligen bidragit med vad gäller det feministiska knivslipandet. Hon fixade gubbslemkultur på Aftonbladet och "varannan damernas" i riksdagen. I december hyllade hon de bråkiga högljudda rösträttskämparna. Inte en rad om bristen på eftertänksamma här inte. I april 2018 beskrev hon sig och de andra på Aftonbladet...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon