Sök
Stäng denna sökruta.

Rätt ska vara rätt, även om SD

En bild sprids av högt uppsatta sossar och andra i makteliten. Calle Melin, socialdemokrat sedan SSU-tiden och forskningsledare på TCO:s tankesmedja Futurion, som kämpar för att bli relevanta i debatten men ännu fortfarande för samma tynande tillvaro som lilla S-tankesmedjan Tiden, spred nyss denna bild. En helt fruktansvärd bild på alla sätt givetvis. Att vara forskningsledare antyder att man gillar fakta. Men icke, inte när det handlar om sossarnas behov av spinn. Och TCO:s band till sossarna är mycket starkt, sedan gammal. Givetvis leds förbundet, som av tradition, av en sosse även idag - Eva Nordmark. För bilden är fejk på flera sätt. Som ni kan se är det för det första två bilder som klippts ihop. Den undre delen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon