Search
Close this search box.

Vuxna björnar

Magdalena Andersson meddelade nyss att varken vårbudgeten eller kommande budgetar kommer medge några stora utsvävningar: "Sverige går mot tuffaste läget på hundra år". Med det i åtanke kommer ni bli glada och tacksamma över att 701 901 kronor av just era skattepengar går till vuxna björnar, via MUCF. För Nordic Bears är just en förening för vuxna män med skägg, som visserligen gillar andra män, men mest av allt av deras hemsida att döma gillar de kalas. Ett axplock av de aktiviteter hemsidan anger är just det - fest. Som här i Oslo med den norska motsvarigheten Bamseklubben. Nu var jag, och kanske inte ni heller, medvetna om innan det här att björn alltså är en sexuell läggning tydligen,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon