Sök
Stäng denna sökruta.

Vänsterpartiet i Stockholm under falsk flagg

Att vänstern alltid är emot att människor, även de med lägenheter i mindre attraktiva förorter, ska få äga sitt boende. Nu är inget undantag. Bostadsdebatten är också en av de debatter där astro-turfing används allra mest - när folk låtsas vara gräsrötter. Som Rågsved mot ombildning, som drivs av en socialdemokrat och en vänsterpartist men påstås vara enbart grannar. Trots att de öppet skriver att Hyresgästföreningen är inblandade. Eller Bagis mot ombildning som drivs av en person som jobbar på ABF. En av administratörerna för Rågsveds-gruppen heter Cicci Herrström I Mitti står det att hon är ersättare i kommunfullmäktige för Vänsterpartiet men det är inget som gruppen är öppna med. Herrström jobbar även åt staden som förskollärare för en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon