Sök
Stäng denna sökruta.

Dör fler på jobbet?

Socialdemokraternas favoritmyndighet är Arbetsmiljöverket, för genom denna myndigheter kan de ge sig på företag. Dödsolyckor på jobbet, ett angeläget ämne, är därför varje år något som S använder som hävstång in för att motivera ännu högre anslag till "arbetsmiljösatsningar" som oftast går ut på att utmåla företag som onda. Som den där dåliga appen The Boss verket gjorde för några år sedan till exempel men fick dra tillbaka just på grund av den kritiken. Ylva Johansson är mer eller mindre besatt av frågan. Bara sedan 4 mars har hon postat inte mindre än fem inlägg om just dödsfall på jobbet. Finns det då någon korrelation mellan hur mycket anslag Arbetsmiljöverket får och hur få dödsolyckorna blir? Givetvis inte. Det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon