Sök
Stäng denna sökruta.

Centern och sanningen – ett öppet förhållande

Igår fick jag ett tips om att Centern i Kristianstad handlade sprit i Tyskland som jag inte hann skriva om innan jag blev tvungen att gå hemifrån och när jag kom hem hade medierna skrivit. Som ni kan se på bilderna kom tipsen tidigt igår. Synd på en bra story men fortsätt ändå tipsa! Idag noterade jag i flödet att en person online kontaktat Lööf och Centern för att de helt sonika stulit hans bild. I fredags klockan 15.15 la Annie Lööf på sitt Instagram-konto som hon numera använder som en av sina primära kommunikationskanaler och har 72 500 följare på, nedanstående bild. Som hon tackade Hamid för. Gissar att den stackars reflexvästklädda damen i bakgrunden som precis moffat...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon