Sök
Stäng denna sökruta.

Vem tjänar på att Wikström har fallit?

Ända sedan Wikström-affären har det varit något som skavt. Tajmingen. För att hon fått styrelseuppdraget har ändå varit offentlig information sedan ett år respektive ett halvår. Även om media inte blåst upp det. Hon valdes på offentliga bolagsstämmor.  Ersättningsnivåerna är också offentlig information och ledningen sa okej redan då. Så varför blev det en stor grej i media just nu? EP-valet är i maj. Efter den 28 februari enligt reglerna får inga nya personer läggas till som kandidater, utan de som står får då bara flyttas runt.  Den första artikeln publicerades 19 februari.  Vem tipsade SVT Nyheter om detta, den som sagt redan för länge sedan offentliga informationen? Bara tre månader före valet, när ett parti långt under spärren...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon