Sök
Stäng denna sökruta.

Vad är Carlsson Löfdahls drivkraft?

Nu är det avgjort. Om en riksdagsledamot väljer att gå ur partiet de är valda för i riksdagen kan ingen göra någonting. Ledamoten kan sitta som vilde ända tills nästa val, så är reglerna. Och inte oväntat valde Emma Carlsson Löfdahl detta alternativ. En person som övernattningslägenhet väljer att fixa en egen lägenhet, inga konstigheter där eftersom man då får ersättning för denna bostad med max 8 500 kronor per månad. Men Carlsson Löfdahl hade hittat ett kryphål i reglerna - hon hyrde av sin make. Och hon "glömde " att skriva ut det gemensamma namnet Carlsson när hon signerade ansökan om ersättning. Istället skrev hon "C", för att hon slarvar. Det är ju så jobbigt att skriva ut...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon