Sök
Stäng denna sökruta.

Pinocchio Lööf

Näsan växer på Annie Lööf. För ju mer Erlandsson-gate rullar desto mer uppenbart blir det att allt är krishantering på grund av uppenbara skäl att sopa under mattan för att skydda Lööfs feministprofil och partiets siffror. Den 13 november 2017 skrev SvD att C petat honom från riksdagslistan men att han ställde upp ändå och medlemmarna kryssade in honom i provvalet. Centerns krishanterade alltså Erlandsson redan då, efter interna anklagelser om tafsande. Officiellt skyllde de på "föryngring". Men när Erlandsson sedan kom in igen, vad gjorde då partiledningen? Ignorerar honom? Nej då. De utser honom till vice ordförande i EU-nämnden. Bara för en vecka sedan kommunicerad Centern och Lööf just detta. Och ändå sitter nu Lööf i Agenda och ljuger...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon