Pinocchio Lööf


Näsan växer på Annie Lööf. För ju mer Erlandsson-gate rullar desto mer uppenbart blir det att allt är krishantering på grund av uppenbara skäl att sopa under mattan för att skydda Lööfs feministprofil och partiets siffror.

Den 13 november 2017 skrev SvD att C petat honom från riksdagslistan men att han ställde upp ändå och medlemmarna kryssade in honom i provvalet.

Centerns krishanterade alltså Erlandsson redan då, efter interna anklagelser om tafsande. Officiellt skyllde de på “föryngring”.

Men när Erlandsson sedan kom in igen, vad gjorde då partiledningen? Ignorerar honom?

Nej då.

De utser honom till vice ordförande i EU-nämnden.

Bara för en vecka sedan kommunicerad Centern och Lööf just detta.

Och ändå sitter nu Lööf i Agenda och ljuger om att “de försökt bli av med honom sedan i höstas”

Utser man en känd tafsare som man försökt få att avgå sedan i höstas till vice ordförande i EU-nämnden?

En person som enligt källor jag talat medlar känd tafsare redan under Reinfeldt Ett 2006-2010, då kvinnorna även i andra partier visste att man inte skulle sitta bredvid honom. Som C försökte peta hösten 2017 redan.

Man visste detta och utser honom ändå i höstas till ett prestigefullt uppdrag och nu står man inte för det utan ljuger sig igenom skandalen för att återigen skydda Lööfs image och partiets populäritet.

0 kommentarer till Pinocchio Lööf

  1. Jag tycker det låter som en tydlig mobbning av Erlandsson. Det skulle nog kollas uppp .

  2. Blir bara beklämd. Är hela bunten av riksdagspolitikerna en hög girigbukar, flaggviftande henfåglar som jag/vi betalar dyrt för. Dessutom verkar många inte ha en aning om vad dem gör.
    Vad att göra? Public Service verkar ha gått i stå. Reportrarna verkar där också var dåligt pålästa..suck.. dags att gå i ide.

  3. Kan detta vara ett internt #meetoo – drev? Har han eg inte tafsat, i alla fall särskilt allvarligt, men C vill bli av med honom av andra skäl, t ex att utrensa en äkta liberal politiker, som opponerar sig mot det kultur-marxistiska interna maktövertagandet i C.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap