Sök
Stäng denna sökruta.

Ledamotsrådet

När man inte trodde skandalen kring Emma Carlsson Löfdahl kunde utvecklas mer upptäckte jag en sak: Hon representerade Liberalerna i riksdagens Ledamotsråd. Som tillsammans med Riksdagsdirektören tar upp frågor av särskilt intresse, som till exempel bostäder...... När dikten överträffar verkligheten. …………………….. Bli en Patreon - välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid Swish: 0762096244 ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon