Search
Close this search box.

Varför vänta, Centern?

Centern har försökt profilera sig hårt som ett feministiskt parti i flera år, bland annat med hjälp av Annie Lööf som i misslyckade försök lanserades som statsministerkandidat efter valet. Kritiken mot henne kallades sedan kvinnohat och Centerkvinnorna försökte utmåla den starkaste högerledaren som är kvinna till någon slags anti-feminist. Redan i sitt jultal 2017 använde hon #metoo som ett exempel på personligt engagemang i frågan och i juli 2018 skrev hon följande på Twitter: Nu har en av deras mest profilerade välkända politiker, före detta landsbygdsminister Eskil Erlandsson sparkats från riksdagen för att ha kladdat på inte mindre än fyra kvinnor från moderaterna. Den 7 mars 2019 avgick han från sin riksdagsplats. Men redan 2017 kände Centern till att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon