Search
Close this search box.

Kvinnokamp på dekis

Det är sorgligt ändå. Det som hänt med feminismen. För när den började så bra har den utvecklats till något som inte ens kan ignoreras, utan till vissa delar faktiskt måste bekämpas. Den började med att kräva att kvinnor inte skulle särbehandlas. Vi krävde att vi skulle behandlas precis som männen. Att få rösta, få arbeta med vad vi vill, att få klä oss hur vi vill. Kampen handlade om två saker: rätten att inte särbehandlas, och rätten till att betraktas som en egen person. Att vi inte är ett kollektiv. För så var det från början. Kvinnor är så här. De är hysteriska, de kan inte jobba med tunga yrken, de klarar inte av att vara politiker, att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon