Sök
Stäng denna sökruta.

En salafist i Stockholms stadsmission

Jag har tidigare skrivit om bland annat Moosa Assal som en av de som mest aktivt bedriver Dawa i Sverige. En slags missionsverksamhet för att få muslimer att bli islamister och hitta konvertiter. Inte sällan är det salafister som bedriver verksamheten, även Muslimska brödraskapet gör det. Salafismen är en av de mest extrema tolkningarna av islam. Utåt sett känner man igen dem genom att männen har skägg men inte mustasch vilket resulterar i en slags skepparkrans, byxor som slutar vid anklarna. Kvinnorna måste täcka sig helt, antingen i burka eller niqab. Det är dock viktigt att poängtera att Assal inte på något sätt har stöttat jihadism, det är inte likställt med att vara salafist att man gör det. Alla...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon