Sök
Stäng denna sökruta.

Sosse-advokat?

Igår var Hanif Bali i Opinion Live för att prata om skandalen kring att Sverige saknar lagstiftning för hemvändande IS-mördare. Hans motpart Rasmus Ling, som tydligen är Miljöpartiets rättspolitiske talesperson hade inte en chans. Ungdomsförbundare är bättre på att argumentera än han var och linjen var att försöka skylla bristen på lagstiftning på Alliansen, trots att de styrt i fem år. Stifta lagar och förordningar, samt ändra i befintliga går bara långsamt när det är något viktigt för alla andra. Saker som är viktiga för sossarna går blixtsnabbt. Som förordningen om traineejobb. Regeringen tillträdde i oktober 2014, redan den 3 augusti 2015 började nya lagen gälla. Eller en av de få skärpningar för terrorresor de mäktade med att göra....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon