Sök
Stäng denna sökruta.

Vi måste prata lite om SD

Inte nu igen, tänker ni kanske. Folk gör inget annat. Och så är det givetvis, denna SD-tourettes går in på sitt, jag vet inte, nionde år nu? Den 21 november 2012 hade SD suttit i riksdagen i två år. Då skrev jag kolumner i Aftonbladet. Jag vet att det kanske kommer som en chock men Aftonbladet byggde min karriär. Jag ber i förväg om ursäkt för den låga kvaliteten på texten, jag har som synes utvecklats en del sedan dess. Men innehållet håller fortfarande trots 7 år på nacken snart. Så det vi ska prata lite om är vad det innebär att prata med SD. Och vad egentligen "anpassa sina förslag" innebär. Vad innebär det att SD får inflytande?...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon