Sök
Stäng denna sökruta.

Ny skatteretorik efterlyses

Idag ger Lydia Wålsten på SvD Ledare Moderaterna en känga över hur de argumenterar i skattefrågan. Moderaternas nya skattepolitiska talesperson Niklas Wykman har intervjuats i Dagens Industri och bland annat sagt följande: Wykman har rätt i mycket i artikeln, som att skattetrycken borde sänkas, att vi i M helt stänger dörren till någon av skattefyran av skadliga skatter (förmögenhet, gåvo, arv och fastighet) och stycket nedan: "Det handlar om att uppmuntra ansträngning, ansvar, nit, redlighet och att det ska löna sig att göra sitt bästa" Men även om det inte är syftet blir intrycket att han, liksom andra moderater tidigare argumentera att avskaffandet av värnskatten är något dåligt. Det är en tidigare moderat kärnfråga som måste hyllas oavsett vem...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon