Sök
Stäng denna sökruta.

Inte hela folkets bio i Visby

Som bekant ska Ann Heberlein och jag skriva en bok om hotet mot yttrandefriheten. Den har vi precis framgångsrikt crowdfundingfinansierat med 317 000 kronor. Ett fantastiskt resultat. 845 individer gav pengar frivilligt för att boken ska kunna skrivas. Lava förlag hörde av sig och ville ge ut den. Vi hade tänkt att ge ut den själva men nu kommer den som en av Lavas titlar till sommaren. Vi kommer ha en release i Stockholm. Men vi har planerat att även ha ett gratis föredrag och release i Visby. Förra året lanserade Ann som bok om våldtäkt och kultur där och bokade Folkets bio i Visby. Så vi bokade den. Eller försökte. För det visar sig att Folkets bio inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon