Sök
Stäng denna sökruta.

Budgettaktik

Sossarna började med sitt spel så fort bläcket torkat på JÖK-en. Vi är en del från höger som hela tiden, även innan valet sagt, att sossarnas enda mål är makt och så fort de lyckas bryta Alliansen kommer strategin gå ut på att mala ner partierna, ett efter ett. Man regerar inte 60 år utan att ha lärt sig något och det enda en sosse är bra på är att söndra och härska för makt. De skyr inga medel och kör alla fulspel. Så nu är det dags för Vänsterfemmans första budget ihop. Och det är tydligt vad strategin är. Att göra vänsterliberalerna arga är inget som bekymrar dem, det är nämligen en oundviklig del av spelet. Och även...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon